The language of new media design : theory and practice - Martinec, Radan; Van Leeuwen, Theo, 1947- (Routledge, 2009)
Učebnice je úvodem ke studiu principů a metod analýzy a designu nelineárních textů od webových stránek po CD-ROM
Keywords: texty; struktura a kompozice textu; počítačová lingvistika; digitální média; digitální design; multimédia; texts; text composition; computational linguistics; digital media; digital design; multimedia; učebnice; textbooks