Studia paedagogica : časopis Ústavu pedagogických věd FF MU Brno (Masarykova univerzita, 2009)
Časopis publikuje původní příspěvky týkající se vzdělávání, výchovy a učení ve všech sférách života společnosti. Cílem časopisu je publikovat výsledky výzkumů realizovaných na českých i zahraničních vědeckých pracovištích.
Jedno číslo z ročníku vždy monotematicky zaměřeno
Keywords: pedagogika; educational science; odborné časopisy; professional journals