Oxid siřičitý v enologii
Text vysvětluje použití sloučenin síry ve víně i se svými ochrannými mechanismy
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2012
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
ISBN: | 9788090531901 |
Physical Description: | 151 s. : barev. il. ; 21 cm |
LEADER | 01616cam a2200421 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 68791 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20240829152538.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 121211s2012 xr a e 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002416902 | ||
020 | |a 9788090531901 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)827260978 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.2 |2 MRF | ||
080 | |a 543.272.51 |2 MRF | ||
080 | |a (048.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Michlovský, Miloš, |d 1953- |7 mzk2005266000 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Oxid siřičitý v enologii / |c Miloš Michlovský |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Rakvice : |b Vinselekt Michlovský, |c 2012 | ||
300 | |a 151 s. : |b barev. il. ; |c 21 cm | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
520 | 9 | |a Text vysvětluje použití sloučenin síry ve víně i se svými ochrannými mechanismy | |
650 | 0 | 7 | |a vinařství |7 ph116575 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a oxid siřičitý |7 ph123879 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a wine making |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a sulphur dioxide |2 eczenas |
655 | 7 | |a studie |7 fd133597 |2 czenas | |
655 | 9 | |a studies |2 eczenas | |
910 | |a ZLD002 | ||
992 | |a BK |b SK |d 12 | ||
901 | |f 1. vyd. |o 20121217 | ||
998 | |a 005545850 | ||
999 | |c 68791 |d 68791 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 664MICHLOVSKÝM |7 0 |8 BOOK |9 124809 |a UTBZL |b UTBZL |c 005 |d 2013-12-09 |o 664/MICHLOVSKÝ,M. |p 420010151193 |r 2019-08-26 |v 299.00 |w 2019-08-26 |x N:nákup; |y 01 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 664MICHLOVSKÝM |7 0 |8 BOOK |9 124810 |a UTBZL |b UTBZL |c 006 |d 2013-12-09 |l 16 |m 4 |o 664/MICHLOVSKÝ,M. |p 420010151194 |r 2023-01-31 |s 2022-11-14 |v 299.00 |w 2019-08-26 |x N:nákup; |y 04 |