Nedokončené pohádky - Slabý, Zdeněk Karel, 1930-2020 (Portál, 2013)
Soubor pohádek s otevřeným koncem inspiruje fantazii dětí, podněcuje jejich představivost a zároveň probouzí schopnosti jejich slovního vyjádření
Keywords: děti; rozvoj myšlení; literární tvorba; children; development of thought; literary creation; publikace pro děti; pohádky; čtenářské hry; children's literature; fairy tales; literary recreations