Nedokončené pohádky - Slabý, Zdeněk Karel, 1930-2020 (Portál, 2013)
Soubor pohádek s otevřeným koncem inspiruje fantazii dětí, podněcuje jejich představivost a zároveň probouzí schopnosti jejich slovního vyjádření