Naturals and organics in cosmetics : trends and technology - O'Lenick, Anthony J. (AlluredBooks, 2010)
Obsahuje vybrané články publikované v časopise Cosmetics and Toiletries
"Cosmetics & Toiletries"--Z obálky
Keywords: kosmetické přípravky; přírodní kosmetické přípravky; cosmetics; natural cosmetics; sborníky; články; papers of several authors; journal articles