Formulating strategies in cosmetic science - Kozlowski, Angela C. (Alluredbooks, 2009)
Obsahuje vybrané články publikované v časopise Cosmetics and Toiletries
"Cosmetics & toiletries"--Z obálky
Keywords: kosmetické přípravky; cosmetics; články; sborníky; journal articles; papers of several authors