|
|
|
|
LEADER |
01985nam a2200493 a 4500 |
001 |
67474 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210151.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
130514s2011 xxua s 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9780470958346
|q (online)
|
024 |
7 |
|
|a 10.1002/9780470958346
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 664:631.57
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 635.1/.8
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Handbook of vegetables and vegetable processing
|h [elektronický zdroj] /
|c Nirmal K. Sinha editor ; Y.H. Hui administrative editor ; E. Özgül Evranuz, Muhammad Siddiq, Jasim Ahmed associate editors
|
250 |
|
|
|a 1st pub.
|
260 |
|
|
|a Ames :
|b Wiley-Blackwell,
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (xiv, 772 s.) :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a zelenina
|7 ph116750
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food of vegetable origin
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a vegetables
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks, manuals, etc
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Sinha, Nirmal K.
|7 utb2013751337
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Hui, Y. H.
|q (Yiu H.),
|d 1940-
|7 uzp2006324739
|4 edt
|
710 |
2 |
|
|a John Wiley & Sons
|7 ko2004229870
|
856 |
4 |
1 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9780470958346
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c WILEY
|
999 |
|
|
|c 67474
|d 67474
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|