|
|
|
|
| LEADER |
00000nam a2200000 a 4500 |
| 001 |
67468 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20251006165711.0 |
| 006 |
m d |
| 007 |
cr cn |
| 008 |
130514s2013 xxka s 001 0 eng d |
| 020 |
|
|
|a 9781118274132
|q (online)
|
| 024 |
7 |
|
|a 10.1002/9781118274132
|2 doi
|
| 040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 663/664.022.3
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664:54
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (048.8)
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Msagati, Titus A. M.
|7 utb2013756818
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Chemistry of food additives and preservatives
|h [elektronický zdroj] /
|c Titus A.M. Msagati
|
| 250 |
|
|
|a 1st pub.
|
| 260 |
|
|
|a Chichester :
|b Wiley-Blackwell,
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 1 online zdroj (xiv, 322 s.) :
|b il.
|
| 500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
| 506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
| 533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
| 538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská aditiva
|7 ph134988
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská chemie
|7 ph115834
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food additives
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food chemistry
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a monographs
|2 eczenas
|
| 655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
| 710 |
2 |
|
|a John Wiley & Sons
|7 ko2004229870
|
| 856 |
4 |
1 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781118274132
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c WILEY
|
| 999 |
|
|
|c 67468
|d 67468
|
| 993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|