|
|
|
|
LEADER |
01827ntm a22004457a 4500 |
001 |
67452 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830155859.0 |
007 |
ta |
008 |
130513s2012 xr a f m 000 0 eng |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.147.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)378.245
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Onipchenko, Natalia,
|d 1985-
|7 jo2012720646
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Distribution of casein molar fractions in pasta filata cheeses
|h [rukopis] :
|b doctoral thesis = Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů /
|c author Natalia Onipchenko ; supervisor Jan Hrabě
|
246 |
3 |
1 |
|a Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 92 l. :
|b il. ;
|c 25 cm
|
490 |
1 |
|
|a Doctoral thesis
|
500 |
|
|
|a Studijní obor "P2901 Chemistry and Food Technology"
|
502 |
|
|
|a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2012
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a České resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a sýry
|7 ph116388
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kasein
|7 ph553985
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a casein
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a doktorské disertace
|7 fd186751
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a higher doctoral dissertations
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan,
|d 1943-
|7 mzk2005309209
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Disertační práce
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|c vs
|
999 |
|
|
|c 67452
|d 67452
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KONIPCHENKON
|7 0
|8 MANUS
|9 122077
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2013-05-13
|o K/ONIPCHENKO,N.
|p 420010148265
|r 2019-08-26
|v 150.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk;
|x 20100831
|y 12
|