|
|
|
|
LEADER |
02329nam a2200541 a 4500 |
001 |
67411 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210141.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
130509s2007 xxua sf 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9780470113554
|q (online)
|
024 |
7 |
|
|a 10.1002/0470113553
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Handbook of food products manufacturing
|h [elektronický zdroj] /
|c edited by Y.H. Hui ; associate editors R.C. Chandan ... [et al.]
|
260 |
|
|
|a Hoboken, N. J. :
|b Wiley-Interscience,
|c c2007
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
500 |
|
|
|a Tištěné vyd. ve 2 sv.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografie a rejstříky
|
505 |
0 |
|
|a v. 1. Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits, and functional foods -- v. 2. Health, meat, milk, poultry, seafood, and vegetables
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářství
|7 ph124430
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba potravin
|7 ph301374
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food industry and trade
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food production
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks, manuals, etc
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Hui, Y. H.
|q (Yiu H.),
|d 1940-
|7 uzp2006324739
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Chandan, Ramesh C.
|7 uzp2011675202
|4 edt
|
710 |
2 |
|
|a John Wiley & Sons
|7 ko2004229870
|
856 |
4 |
2 |
|3 Anotace
|u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0739/2006025184-d.html
|
856 |
4 |
2 |
|3 Biografické informace
|u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0901/2006025184-b.html
|
856 |
4 |
1 |
|y Plný text
|u http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/0470113553
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|
999 |
|
|
|c 67411
|d 67411
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|