Sociologie - Giddens, Anthony, 1938- (Argo, 2013)
Význačný současný sociolog zkoumá podstatu a ústřední témata oboru.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Keywords: sociologie; sociology; učebnice; textbooks