Účetnictví a finanční řízení - Máče, Miroslav, 1956- (Grada, 2013)
Základy finančního řízení, účetnictví a finanční analýzy
Keywords: účetnictví -- Česko; finanční management -- Česko; accounting -- Czechia; financial management -- Czechia; monografie; monographs