|
|
|
|
LEADER |
01939nam a2200493 a 4500 |
001 |
67144 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210134.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
130415s2013 xxua s 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781439834848
|q (online)
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 579
|x Mikrobiologie
|2 Konspekt
|9 2
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 614.4
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 579.083
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Microbiological research and development for the food industry
|h [elektronický zdroj] /
|c edited by Peter J. Taormina
|
260 |
|
|
|a Boca Raton :
|b CRC Press,
|c c2013
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (x, 326 s.) :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mikrobiologická kontrola
|7 ph122846
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mikrobiologická analýza
|7 ph437934
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food microbiology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a microbiological control
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a microbiological analysis
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a monographs
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Taormina, Peter J.,
|d 1973-
|7 utb2013748787
|4 edt
|
710 |
2 |
|
|a EBSCO Publishing (firma)
|7 ko2003184421
|
856 |
4 |
1 |
|u http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=nlebk&AN=481052&lang=cs&site=ehost-live&authtype=ip,shib&custid=s3936755
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c EBSCO
|
999 |
|
|
|c 67144
|d 67144
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|