catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza konkurenceschopnosti ž...
Description
Analýza konkurenceschopnosti želatinových bonbonů ve Zlínském kraji bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kozubíková, Kamila
(Dissertant)
Other Authors:
Tučková, Zuzana, 1977-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2004
Subjects:
bonbony
cukrovinky
konkurenceschopnost
marketingový výzkum
želatina
Zlínský kraj (Česko : 2000-)
bakalářská práce
Physical Description:
50 l. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie cukrovarnictví : technologie cukrovinek
by: Bretschneider, Rudolf, 1913-1985, et al.
Published: (1984)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza marketingového komunikačního mixu ve firmě Jiří Šašinka - HORS bakalářská práce
by: Tomanová, Petra
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie čokolády a cukrovinek
by: Čopíková, Jana, 1943-
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
The science of sugar confectionery
by: Edwards, W. P.
Published: (2000)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cukrářská technologie
by: Půlpánová, Alena
Published: (2001)
×
Loading...