Vyluxusované mozky : triky, které používají firmy, aby nás přiměly k nákupu - Lindström, Martin, 1970- (Management Press, 2012)
Marketingový poradce poukazuje na triky a pasti, které využívají obchodní společnosti k tomu, aby nás přinutili zakoupit si jejich výrobky.
Keywords: cílený marketing; neuromarketing; psychologie reklamy; řízení značky; spotřebitelé; target marketing; psychology of advertising; brand management; consumers; monografie; monographs