Projektování bezpečnostních systémů - Valouch, Jan, 1971- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012)
Skripta představují soubor studijních textů o projektování poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů z hlediska jejich aplikace v souladu s požadavky právních předpisů a technických norem. Tyto informace jsou doplněny objasněním problematiky požadavků na projektanty a zejména na jednotlivé druhy projektové dokumentace. Závěr představuje podrobný popis postupu zřizování poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů
Keywords: zabezpečovací technika; poplachové a varovné systémy; poplachové a varovné systémy -- právní aspekty; elektrické zabezpečovací systémy; elektronické systémy; technické normy a standardy; security technology; alarm and warning systems; alarm and warning systems -- legal aspects; electronic security systems; electronic systems; technical standards; učebnice vysokých škol; elektronické knihy; textbooks (higher); electronic books