Alergie a astma : v těhotenství : prevence v dětství - Novotná, Bronislava, 1954-; Novák, Jiří, 1950- (Grada, 2012)
Odborná publikace zabývající se problematikou alergie a průduškového astmatu v těhotenství spolu s prevencí alergie astmatu dětí.
Keywords: alergie; astma; těhotenství; nemoci u dětí; prevence onemocnění; allergy; asthma; pregnancy; diseases of children; prevention of diseases; monografie; monographs