|
|
|
|
LEADER |
02075nam a2200529 a 4500 |
001 |
66161 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210111.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
121105s2012 xxka s 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781118373903
|q (online) :
|c 4986,- Kč
|
024 |
7 |
|
|a 10.1002/9781118373903
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663/664:[631.57+637]
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Food materials science and engineering
|h [elektronický zdroj] /
|c edited by Bhesh Bhandari, Yrjö H. Roos
|
250 |
|
|
|a 1st pub.
|
260 |
|
|
|a Chichester, West Sussex, UK ;
|a Ames, Iowa :
|b Wiley-Blackwell,
|c 2012
|
300 |
|
|
|a xviii, 401 s. :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářské suroviny
|7 ph124428
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářský průmysl
|7 ph115837
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba potravin
|7 ph301374
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food materials
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food industry
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food production
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality control
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Bhandari, Bhesh
|7 utb2012727677
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Roos, Yrjö
|7 utb2012727701
|4 edt
|
856 |
4 |
0 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781118373903
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c WILEY
|
999 |
|
|
|c 66161
|d 66161
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|