Termofyzikální vlastnosti vybraných látek (doporučeno pro výuku předmětu Procesní inženýrství studijního programu Procesní inženýrství) - Charvátová, Hana, 1977- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009)
Soubor termodynamických vlastností vybraných látek uspořádaných do tabulek a diagramů potřebných k výpočtům. Určeno pro výuku předmětu Procesní inženýrství na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně
Keywords: fyzikální vlastnosti materiálů; termodynamika; physical properties of materials; thermodynamics; učebnice vysokých škol; tabulky; elektronické knihy; textbooks (higher); tables; electronic books