The complete costume history : from ancient times to the 19th century = Vollständige Kostümgeschichte : vom Altertum bis zum 19. Jahrhundert = Le costume historique : du monde antique au XIXe siècle - Racinet, Albert, 1825-1893 (Taschen, 2012)
Tato kniha byla původně vydána ve Francii mezi lety 1876 až 1888. Ve své době se jednalo o nejobsáhlejší a nejdůkladnější studium oblékání. Zahrnuje světovou historii oblékání od starověku až do konce 19.století. Kniha se naštěstí dochovala ve skvělé kvalitě, takže Taschen nám nyní přináší kompletní dotisk této jedinečné publikace. Svazek 1 obsahuje všechny desky z původního 6-ti svazkového vydání v brilantní kvalitě, svazek 2 obsahuje doprovodné vysvětlující texty a popisy
Reprint vydání Le costume historique z roku 1988
Přeloženo z francouzštiny
Oba svazky uloženy v pouzdru
Keywords: oděvy -- země světa; dějiny odívání -- země světa; dějiny módy -- země světa; clothing -- countries of the world; history of clothing -- countries of the world; history of fashion -- countries of the world; obrazové publikace; pictorial works; do 19. století