Jak napsat diplomovou práci - Eco, Umberto, 1932-2016 (Velká řada (Votobia), 1997)
Kniha vznikla v 70.letech jako praktická příručka pro italské studenty. Hlavní přínos knihy pro českého čtenáře spočívá v úvodu do obecné problematiky práce s literaturou.