Technika sochařského umění - Hégr, Miloslav, 1891-1968 (Orbis, 1959)
Příručka pro lidové i odborné výtvarníky podává podrobný výklad o technologii a technice sochařské práce. Slovem, názornými kresbami i obrazovými přílohami seznamuje s pracovními postupy, nástroji a materiály používanými přimodelování, odlévání soch, tesání v kameni a řezbě
Terminologický slovník
Keywords: sochařství; modelování (umění); sculpture; modeling (art); příručky; handbooks, manuals, etc