Jak na datovou schránku : praktický manuál pro každého - Smejkal, Vladimír, 1955-; Valášek, Michal Altair (Linde, 2012)
Praktická příručka je určena pro všechny, kteří se, dobrovolně či nedobrovolně, chystají k užívání datové schránky, ale také pro ty, co již nesměle s DS "zápasí". První z autorů je jedním z tvůrců zákona o elektronických právních úkonech, druhý je všeobecně uznávaným IT odborníkem. Jejich spoluprací vzniklo unikátní dílo, které neopisuje zákon, ani důvodovou zprávu, ale podává přehledným a vysoce srozumitelným způsobem návody, jak zacházet s datovými schránkami a digitálními dokumenty
Keywords: elektronická veřejná správa; datové schránky; elektronická komunikace; elektronické soudnictví; electronic government; electronic data boxes; electronic communication; electronic justice; příručky; handbooks, manuals, etc