|
|
|
|
| LEADER |
00000cam a2200000 a 4500 |
| 001 |
6486 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20190825232055.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
950218s1988 xr a p 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb000046927
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)39415258
|
| 040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
| 072 |
|
7 |
|a 577
|x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
|2 Konspekt
|9 2
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 577.15
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 577.112
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Králová, Blanka,
|d 1936-
|7 jk01062833
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Izolace a stabilizace enzymů /
|c Blanka Králová, Miroslav Marek
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b MON,
|c 1988
|
| 300 |
|
|
|a 135 s. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
| 521 |
8 |
|
|a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
|
| 550 |
|
|
|a Vydavatel: Vysoká škola chemicko-technologická v Prarze
|
| 650 |
0 |
7 |
|a enzymy
|7 ph119969
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a bílkoviny
|7 ph119082
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a enzymes
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a proteins
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Marek, Miroslav,
|d 1950-
|7 jx20051018045
|4 aut
|
| 710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|7 ko20010091853
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S57KRÁLOVÁB
|7 0
|8 BOOK
|9 10724
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 0
|o S57/KRÁLOVÁ,B.
|p 420010085467
|r 2019-08-25 00:00:00
|v 23.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov, převod z FT, Sumczynski,D. | 20100930
|y 05
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
| 999 |
|
|
|c 6486
|d 6486
|