Start-up nation : příběh izraelského hospodářského zázraku - Senor, Dan, 1971-; Singer, Saul (Aligier, 2012)
Kniha START-UP NATION hledá odpověď na nelehkou otázku: jak je možné, že v Izraeli - v zemi, která existuje pouhých šedesát let, má 7, 1 mil. obyvatel, nedisponuje žádnými přírodními zdroji, od svého založení je nepřetržitě ve válečném stavu - vzniká mnohem větší počet nových firem než ve velkých, stabilních zemích, které žijí v míru, jako jsou Japonsko, Čína, Indie, Jižní Korea, Kanada nebo Velká Británie?
Keywords: monografie; monographs; 20.-21. století; 1948-1970; 1990-2009; ekonomický růst -- Izrael -- 20.-21. století; inovace -- Izrael -- 20.-21. století; hospodářská politika -- Izrael -- 20.-21. století; economic development -- Israel -- 20th-21st centuries; innovations -- Israel -- 20th-21st centuries; economic policy -- Israel -- 20th-21st centuries; Izrael -- hospodářské poměry -- 20.-21. století; Israel -- economic conditions -- 20th-21st centuries