catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Italská kuchyně
Description
Italská kuchyně
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Pösingerová, Marie
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Merkur,
1987
Edition:
2. vyd.
Subjects:
kuchařské recepty
kuchařství
Itálie
Physical Description:
194 s., příl. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chcete si pochutnať?
by: Hajková, Mária, 1923-2007
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 1. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1989)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mlieko a mliečne prípravky vo výžive
by: Vacová, Terézia
Published: (1986)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cooking for geeks : real science, great cooks, and good food
by: Potter, Jeff, 1977-
Published: (2015)
×
Loading...