Příběhy úspěchů : opravdové příběhy lidí, kteří se řídí radami Bohatého táty - Kiyosaki, Robert T., 1947-; Lechter, Sharon L., 1954- (Pragma, 2012)
Na stránkách textu se můžeme seznámit s příběhy více než dvaceti lidí z USA, kteří se snažili zlepšit své finanční poměry. Díky četbě bestseleru Bohatý táta, chudý táta bylo jejich úsilí nakonec korunováno úspěchem.
Keywords: osobní finance; finanční investování; bohatství; finanční úspěch; personal finance; financial investments; wealth; financial success; populárně-naučné publikace; popular works