Universum věcí : k estetice každodennosti - Liessmann, Konrad Paul, 1953- (XXI. století, 2012)
Soubor dvanácti filozoficky laděných esejů, v nichž rakouský germanista, historik a filozof nabízí nečekané pohledy na zdánlivě neproblematická témata současnosti či na věci, jež nás každodenně obklopují.