Ocelové skelety budov - Lehar, František, jr; Opatřil, Jiří (Řada stavební literatury, 1971)
Práce o stavbě budov s nosným ocelovým skeletem. Autoři nejprve nastiňují obecné zásady efektivního navrhování. Nejdůkladněji si hledí hlavních nosných prvků, ale rozepisují se rovněž o doplňkových konstrukcích, o ochraně před korozí a požárem, o ekonomických ukazatelích a montáži. Na závěr uvádějí příklady realizovaných projektů.