Vliv technologií inteligentních budov na zajištění bezpečnosti objektů bezpečnostní workshop : Pragoalarm 2009 : Praha, 26. února 2009 (Univerzita Tomáše Bati, 2009)
Sborník z bezpečnostního workshopu konaného v rámci veletrhu Pragoalarm - Pragosec 2009
Název z disku
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Keywords: inteligentní budovy; ochrana objektů; zabezpečovací technika; intelligent buildings; security of facilities; security technology; sborníky konferencí; CD-ROM; proceedings of conferences