Vliv technologií inteligentních budov na zajištění bezpečnosti objektů bezpečnostní workshop : Pragoalarm 2009 : Praha, 26. února 2009 (Univerzita Tomáše Bati, 2009)
Sborník z bezpečnostního workshopu konaného v rámci veletrhu Pragoalarm - Pragosec 2009