Statistika v České republice pravděpodobnost a statistika na střední škole : výuka pravděpodobnosti na gymnáziu s využitím počítačů : STAKAN I-II : STAKAN III : výuka statistiky v ČR I-II a další publikace v elektronické podobě (KPSM MFF UK, ČStS a JČMF, 2005)
Obsahuje publikace o výuce Pravděpodobnost a statistika na střední škole, Výuka pravděpodobnosti na gymnáziu s využitím počítačů, sborníky ze seminářů a pracovních setkání STAKAN I-II, STAKAN III, Výuka statistiky v ČR I, přednášku prof. Anděla, STAKAN III 2003, sborníky konference ROBUST 1980-2004 a Informační bulletiny ČStS 1990-2004