Zboží & prodej : časopis pro obchod s potravinami a spotřebním zbožím (ATOZ Publishing, 1993)
Informace, reklama a inzerce v oblastech: spotřební zboží, obalová technika, zařízení a vybavení, meziprodukty
Podnázev 2010-2016: časopis pro obchod s rychloobrátkovým a spotřebním zbožím; dále bez podnázvu
Keywords: obchod; potraviny; spotřební zboží; commerce; food; consumer goods; odborné časopisy; professional journals