Cartier na Pražském hradě : síla stylu - Tise, Suzanne; Paton, Marzia, 1953-; Paton, Derek, 1958- (Flammarion, 2010)
Obsáhlá fotografická publikace, která doprovodila výstavu na Pražském hradě v roce 2010, ukazuje špičková díla z historie klenotnického domu Cartier (šperky, hodiny a hodinky, luxusní módní doplňky atd.).
"Cartier na Pražském hradě - Síla stylu Jízdárna Pražského hradu 9.7.-17.10. 2010. Výstava se koná pod záštitou paní Livie Klausové, manželky prezidenta České republiky"
Pod názvem uvedeno Správa Pražského hradu
Keywords: Cartier (firma); 20. století; šperky -- Francie -- 20. století; dekorativní umění -- Francie -- 20. století; jewellery -- France -- 20th century; decorative arts -- France -- 20th century; katalogy výstav; exhibition catalogs