Diferenciální a integrální počet funkce jedné proměnné vybrané statě - Ostravský, Jan, 1946-; Polášek, Vladimír (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011)
Elektronická skripta jsou určena pro posluchače bakalářských studijních programů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v jejichž programu je zařazen předmět Matematika 1. Obsah skript je členěn do 9 kapitol týkajících se zejména diferenciálního a integrálního počtu funkce jedné proměnné, ale obsahuje i základní poznatky z matematické logiky a množin. Učební text je doplněn množstvím obrázků, řešených i neřešených příkladů, které mají usnadnit pochopení probírané látky, která je základem další části vysokoškolské matematiky na UTB ve Zlíně
Text doplněn názornými prezentacemi
Keywords: diferenciální počet funkcí jedné proměnné; integrální počet funkcí jedné proměnné; differential calculus of one variable; integral calculus of one variable; učebnice vysokých škol; elektronické knihy; textbooks (higher); electronic books