Informatorium : časopis pro výchovu dětí od 3-8 let v mateřských školách a školních družinách (Portál, 1993)
Časopis pro mateřské a obecné školy přináší zprávy, oznámení, kratší studie týkající se výchovně vzdělávací práce v předškolním a raném školním věku, organizace a provozu mateřských a obecných škol, recenze literatury, hraček atd.
Pův. podnázev: Časopis pro mateřské a obecné školy
Podnázev dříve: Časopis pro výchovu v mateřské a obecné škole
Rozsah a rozměry pro registraci: 20+4 s., 210/297
Podnázev od r.2001: Časopis pro výchovu a vzdělávání dětí od 3-8 let v MŠ a ŠD
Keywords: předškolní výchova; mateřské školy; výchova dítěte; školní družiny; preschool education; kindergartens; child rearing; school clubs; odborné časopisy; professional journals