Shody a rozdíly pracovní listy pro rozvoj zrakového vnímání - Michalová, Zdeňka, 1961- (Tobiáš, 1998)
Zobr.: na obálce použito obrazu Roberta Delaunayho Nekonečný rytmus
Keywords: vizuální vnímání; cvičení očí; děti předškolního věku; děti školního věku; visual perception; eye exercises; preschool children; school children; pracovní listy; učební pomůcky; activity pages; teaching aids