CIO a podpora byznysu : s případovými studiemi CIO v ČR a SR - Dohnal, Jan, 1943-; Příklenk, Oldřich (Grada, 2011)
Publikace se zabývá spoluprací ředitele informatiky (CIO) a jeho týmu s managementem podniku.
V prelimináriích: Česká společnost pro systémovou integraci
Keywords: podnikový management; informační technologie; komunikační technologie; podnikové informační systémy; informační management; industrial management; information technology; communication technology; management information systems; information management; monografie; monographs