CIO a podpora byznysu : s případovými studiemi CIO v ČR a SR - Dohnal, Jan, 1943-; Příklenk, Oldřich (Management v informační společnosti, 2011)
Publikace se zabývá spoluprací ředitele informatiky (CIO) a jeho týmu s managementem podniku.