Úspěšný prodej firmy : ve správný čas a za dobrou cenu - Némethy, László, 1957- (Computer Press, 2011)
Myšlenkami na prodej firmy, odchod do „podnikatelského důchodu“ nebo nástupnictví se v současné době zaobírá velká část porevolučních podnikatelů, majitelů malých a středních firem. Právě jim je určena publikace Úspěšný prodej firmy, která se krok za krokem zabývá nejen plánováním prodeje firmy, ale také řízením celé transakce