Integrální počet. I - Jarník, Vojtěch, 1897-1970 (Nakladatelství Československé akademie věd, 1963)
Kniha navazuje na Diferenciální počet I. Oba svazky tvoří soběstačné celky; k jejich porozumění není třeba pomocných publikací. Zpočátku autor vysvětluje dva metodické postupy, pro čtenáře "pohodlné" a "náročné". Poté uvádí některé věty z Diferenciálního počtu I a doplňky k nim, teorii určitého integrálu (Riemannova) a další jeho vlastnosti, teorii neurčitého integrálu, integraci některých speciálních funkcí, zvláště racionálních aj. V závěru je otištěn česko-rusko-polsko-anglicko-francouzsko-německo-italský slovník.