Schopnost změny : proč jsou některé společnosti na změnu připraveny, a jiné ne - Jarrett, Michael (Computer Press, 2011)
Práce vzešlá z pera odborníka na organizační změny je zaměřena na otázky typu: Proč tolik pokusů o změnu selhává? Jak poznat, zda je firma na změnu připravena? Jakou roli hraje při změnách vrcholové vedení? Jaké jsou šance na úspěch? Bude společnost úspěšnější? Kniha předkládá rovněž přehled vlastností potřebných pro úspěšné manažery změny, příčiny neúspěchů manažerů atd. V textu nalezneme i příklady z firem celého světa.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: organizační změna; management změny; organizational change; management of change; monografie; monographs