Evropské jazykové portfolio pro VŠ - Hanzlíková, Marie, 1952- (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2008)
Základní pomůcka doporučená Radou Evropy pro sledování procesu postupného osvojování cizího jazyka s ohledem na interkulturní kontakty. Obsahuje čtyři verze EJP (česko-anglickou, česko-francouzskou, francouzsko-anglickou a českou verzi) určené pro studenty a pracovníky vysokých škol