Proteiny ... : [sborník příspěvků ... ročníku mezinárodní konference]

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Proteiny (konference), Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, INGOS (firma)
Format: Serial
Language: Czech
English
Slovak
Published: Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita [199-]-
Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Subjects:
ISBN: 80-7157-779-0
978-80-7318-706-4
978-80-7454-022-6
Physical Description: ^^^sv. ; 26 cm

Cover

Table of contents

LEADER 03600cas a22007097a 4500
001 61474
003 CZ ZlUTB
005 20190826003356.0
007 ta
008 110608c199u9999xr uu 1 b0cze
015 |a cnb002195878  |z cnb001367486  |z cnb001805567 
035 |a (OCoLC)741404413 
040 |a ABA001  |b cze  |d ZLD002 
041 0 |a cze  |a eng  |a slo 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 547.96  |2 MRF 
080 |a 577.112  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 602:577.112  |2 MRF 
080 |a 663/664:577.1  |2 MRF 
080 |a (062.534)  |2 MRF 
111 2 |a Proteiny (konference)  |7 kn20110614007 
245 1 0 |a Proteiny ... :  |b [sborník příspěvků ... ročníku mezinárodní konference] 
260 |a Brno :  |b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita  |c [199-]- 
260 3 |3 [2008]-  |a Ve Zlíně :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 
300 |a ^^^sv. ;  |c 26 cm 
310 |a Periodicita není známa 
500 |a Součástí názvu je označení běžného roku, součástí podnázvu pořadí, datum a místo konání akce, které se mění 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická ve spolupráci se Slovenskou poľnohospodárskou univerzitou v Nitre a společností INGOS s.r.o. 
500 |a Místo vyd. a nakl. se mění podle místa konání konference 
500 |a Jednotlivé sv. mají ISBN 
500 |a Popsáno podle: roč. VI (2011) 
546 |a Část. anglický a slovenský text 
650 0 7 |a bílkoviny  |7 ph119082  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 7 |a proteinové inženýrství  |7 ph291269  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská biochemie  |7 ph307619  |2 czenas 
650 0 9 |a proteins  |2 eczenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a food hygiene  |2 eczenas 
650 0 9 |a protein engineering  |2 eczenas 
650 0 9 |a food biochemistry  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky konferencí  |7 fd133333  |2 czenas 
655 9 |a proceedings of conferences  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223 
710 2 |a Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre  |7 ko20010091856 
710 2 |a INGOS (firma)  |7 kn20020808057 
902 |a 80-7157-779-0  |q (2004 :  |q Mendelova zemědělská a lesnická univerzita :  |q brož.) 
902 |a 978-80-7318-706-4  |q (2008 :  |q Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně :  |q brož.) 
902 |a 978-80-7454-022-6  |q (2011 :  |q Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně :  |q brož.) 
910 |a ZLD002  |s 2008, 2011 
992 |a SE  |d 24 
993 |a 201110  |b 2 
998 |a 002195878 
999 |c 61474  |d 61474 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 57PROTEINY  |7 0  |8 BOOK  |9 112250  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2008-06-06  |h 2008  |o 57/PROTEINY  |p 420010117315  |r 2019-08-26  |v 80.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |x 20100831  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 57PROTEINY  |7 0  |8 BOOK  |9 112251  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2011-10-25  |h 2011  |o 57/PROTEINY  |p 420010137946  |r 2019-08-26  |v 165.00  |w 2019-08-26  |x N:dar;  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 57PROTEINY  |7 0  |8 BOOK  |9 112252  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2008-06-06  |h 2008  |l 8  |o 57/PROTEINY  |p 420010117313  |r 2019-08-26  |v 80.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |x 20100831  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 57PROTEINY  |7 0  |8 BOOK  |9 112253  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2008-06-06  |h 2008  |l 8  |o 57/PROTEINY  |p 420010117314  |r 2019-08-26  |v 80.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 57PROTEINY  |7 0  |8 BOOK  |9 112254  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2011-10-25  |h 2011  |l 8  |o 57/PROTEINY  |p 420010137945  |r 2019-08-26  |v 165.00  |w 2019-08-26  |x N:dar;  |y 04