Finance územní samosprávy : teorie a praxe v ČR - Peková, Jitka, 1946- (Wolters Kluwer Česká republika, 2011)
Monografie mapuje postavení, funkce i finanční systém územní samosprávy.
Keywords: veřejné rozpočty -- Česko; územní samospráva -- Česko; místní finance -- Česko; rozpočtová politika -- Česko; public budgeting -- Czechia; regional administration -- Czechia; local finance -- Czechia; budgetary policy -- Czechia; monografie; monographs