Informační studia a knihovnictví v elektronických textech I. - Stöcklová, Anna, 1947-; Papík, Richard, 1962-; Souček, Martin, 1970- (Univerzita Karlova, Ústav informačních studií a knihovnictví, 2002)
Elektronické dílo tvořené texty několika desítek autorů jako pokus o výukové a výkladové skloubení prostředí kamenných a elektronických knihoven. (Témata textů: informační studie, informační politika; informační výchova a vzdělávání; knihovny, knihovnické služby, dokumenty; software a hardware v knihovnách; vyhledávání informací, databázová centra, digitální knihovny; procesy digitalizace, elektronické publikování; archív klasiků)
Název z disku
Doporučená konfigurace: Pentium, 133 MHz, RAM 32 MB, Grafický adaptér SVGA (800x600, 1024x768), CD-ROM 16x, Windows 95/98/2000/NT/XP, Acrobat Reader 4.0 a vyšší verze
Keywords: informační technologie; knihovnictví; information technology; librarianship; CD-ROM; sborníky; miscellanea