Informační studia a knihovnictví v elektronických textech I. - Stöcklová, Anna, 1947-; Papík, Richard, 1962-; Souček, Martin, 1970- (Univerzita Karlova, Ústav informačních studií a knihovnictví, 2002)
Elektronické dílo tvořené texty několika desítek autorů jako pokus o výukové a výkladové skloubení prostředí kamenných a elektronických knihoven. (Témata textů: informační studie, informační politika; informační výchova a vzdělávání; knihovny, knihovnické služby, dokumenty; software a hardware v knihovnách; vyhledávání informací, databázová centra, digitální knihovny; procesy digitalizace, elektronické publikování; archív klasiků)