Pozor na chemické látky! : bezpečnost a ochrana zdraví při práci s chemickými látkami : praktický rádce a pomocník pracujících a odpovědných orgánů při snižování úrazovosti a chorob z povolání i při zlepšování pracovního prostředí - Bauer, Miroslav; Maršák, Jiří (Práce, 1962)
Praktické pokyny s nutnou teorií k zacházení s chemickými látkami, které mohou znečišťovat pracovní ovzduší, chemikáliemi pevnými a kapalnými, hořlavinami a výbušninami. Jejich hlavní charakteristiky jsou shrnuty tabulkách
Keywords: nakládání s chemickými látkami; nebezpečné látky; bezpečnost práce; hygiena práce; treatment of chemicals; industrial safety; industrial hygiene; příručky; handbooks, manuals, etc