Chemie a technologie umělých vláken - Rogovin, Zachar Aleksandrovič, 1905- (Státní nakladatelství technické literatury, 1956)
Monografie, která je sovětskou vysokoškolskou učebnicí, zachycuje stav technologie umělých vláken do r. 1951. První část knihy informuje o obecně platných principech technologie a část druhá o výrobě jednotlivých druhů umělých vláken
Přeloženo z ruštiny
Keywords: syntetická vlákna; synthetic fibres; příručky; handbooks, manuals, etc